Leveren

Wanneer je product op werkdagen vóór 16.00 uur is besteld, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag, met uitzondering van pre-order producten. Bestellingen in het weekend worden de eerst volgende werkdag door ons verzonden. Bestellingen verzenden wij via PostNL. PostNL bezorgt van maandag tot en met zaterdag. Vertragingen bij PostNL hebben wij helaas niet in de hand. De maximale levertijd die PostNL hanteert zijn 10 werkdagen.
Bestellingen worden bezorgd door PostNL (via MyParcel). PostNL bezorgt pakketten van maandag tot en met zaterdag. Eventuele vertragingen bij PostNL hebben wij helaas niet in de hand. De maximale levertijd die PostNL hanteert zijn 10 werkdagen.
Als je niet thuis bent wanneer PostNL je pakket probeert te bezorgen, zal PostNL het proberen af te leveren bij één van je buren en een briefje door je brievenbus gooien met daarop informatie waar je bestelling is. Als je pakket niet bij de buren afgeleverd kan worden, brengt de PostNL bezorger je pakket naar de dichtstbijzijnde afhaal locatie. Daar kun je het pakket vanaf de volgende werkdag afhalen en hij blijft daar tot één week liggen. Het afhalen doe je met het briefje van de PostNL bezorger en je legitimatie.