Retourneren

Bij ons kun je producten binnen 14 dagen gratis retourneren. De 14 dagen starten op de dag dat je je bestelling hebt ontvangen. Producten kunnen alleen worden geretourneerd wanneer ze ongeopend zijn. Stuur de producten altijd goed verpakt in de originele verpakking terug met de pakbon.
Wanneer je tijdens je bestelling in aanmerking kwam voor het gratis verzenden van je bestelling (€75), kan het zo zijn dat we de verzendkosten van de bestelling alsnog in rekening brengen wanneer je iets retourneert. Mocht het aankoopbedrag van je bestelling onder de gratis verzending komen wanneer je retourneert, dan brengen wij de verzendkosten in mindering op het bedrag van de geretourneerde producten. Mocht het aankoopbedrag boven de gratis verzending blijven, dan krijg je gewoon het bedrag van de geretourneerde producten terug.
Nadat je retour-pakket bij ons in goede orde is ontvangen en wanneer deze voldoet aan de retourvoorwaarden, storten we het aankoopbedrag van de geretourneerde producten binnen 5 werkdagen op je rekening. Kijk voor de retourvoorwaarden bij "Wanneer kan ik mijn pakketje retourneren?".
Het retourneren van een pakket in Nederland is gratis. Voor het retourneren van een pakket in België vragen wij een bijdrage van €5,95. Kwam je bestelling in aanmerking voor de gratis verzending (boven de €75), maar kom je door het retourneren van producten onder deze grens? Dan brengen wij de verzendkosten van de heenweg alsnog in rekening. Dit zullen wij verrekenen met het bedrag dat jij van ons terug krijgt. Als je jouw gehele bestelling retourneert, brengen wij deze verzendkosten niet in rekening.
  1. Stuur een mail en laat ons weten wat je wil retourneren.
  2. Wij sturen je een verzendlabel. Print deze uit en plak hem over het oude verzendlabel, zodat je eigen adres niet meer zichtbaar is.
  3. Lever het pakket in bij een PostNL punt. Het pakketje wordt dan gratis verzonden. Bewaar het bewijsje van je verzending goed.
  4. Wanneer wij het pakket in goede orde hebben ontvangen en wanneer de retourzending voldoet aan de voorwaarden, storten wij het bedrag binnen 5 werkdagen terug op je rekening.