Over ons

SPELLENZAAK.NL

Wie zijn wij?

Hi! Wij zijn Joppe en Lisanne van Spellenzaak.nl. Wij zijn al een lange tijd samen en beide echt gek op het spelen van spellen.

Omdat wij onze hobby graag met anderen willen delen, zijn wij onder andere een blog gestart over spellen. Daarop delen wij bijvoorbeeld onze meningen, speluitleggen en echte aanraders op het gebied van spellen (klik hier om een kijkje te nemen op onze blog).

Naast de blog hebben we ook deze website, spellenzaak.nl, waarop wij een ruim aanbod aanbieden van spellen en accessoires. Wij zouden het dan ook erg leuk vinden als je even een kijkje neemt op de webshop.

Wil je graag een spel kopen, maar weet je niet zo goed wat bij je past of ben je opzoek naar wat aanraders? Neem dan vooral even contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

GESCHIEDENIS

2015

Rond 2015 is onze spellenverslaving echt gestart. De gehele collectie van Catan was aangeschaft. Dit vonden we zo leuk, dat we ook andere spellen gingen kopen. En dat is waar onze verzamelwoede in spelletjes is begonnen. Zowel Catan en onze andere spellen uit onze (toen nog bescheiden) spellencollectie, moesten natuurlijk uitgebreid gespeeld worden met vrienden en familie.

2020

Onze spellencollectie bleef maar groeien. En wij beleefden zoveel plezier aan het spelen van spellen, dat wij dit graag met anderen wilden delen. In 2020 zijn wij gestart met een blog over bordspellen, toen nog genaamd BordspelBlog. De blog werd een plek waar wij regelmatig reviews, speluitleggen of bijvoorbeeld een top 5 deelden. En de blog was natuurlijk een goed excuus om nóg meer spellen aan te schaffen.. Onze collectie werd toen ook snel groter en groter.

De blog vonden wij zo leuk, dat we graag nog meer wilden doen met spellen. Dus zijn wij in november 2020, naast de blog, gestart met de webshop BordspelZaak.

2022

In 2022 werd het tijd om onze naam aan te passen. Daarom zijn wij over gegaan van BordspelZaak naar Spellenzaak.nl. Omdat we een over zijn naar een nieuwe naam, vonden we het ook tijd om de webshop onder handen te nemen. Dus zijn we hard aan het werk gegaan om de nieuwe webshop in te richten. Hierbij hebben we ook gelijk onze blog aangepakt en deze verhuist van BordspelBlog naar Spellenzaak.nl. Zo kun je op onze webshop dus ook gemakkelijk onze blogs terugvinden.