(Kerst) pakket

(Kerst)pakket samenstellen

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Of ben je een kerstpakket aan het samenstellen voor je medewerkers of collega’s? Wat is dan leuker om cadeau te doen dan een leuk pakket met spelletjes?! Bij Spellenzaak.nl is het mogelijk een (kerst)pakket samen te stellen voor je werknemers of collega’s of gewoon voor iemand die het verdient. Bij het samenstellen van een pakket bij ons is veel mogelijk!

Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor verschillende soorten spellen. In het kader van samenwerken kun je gaan voor een coöperatief spel als Cahoots, waar je gezamenlijk opdrachten moet gaan voltooien. Wil je helemaal in het thema van dit jaar blijven? Dan kun je gaan voor het coöperatieve spel Pandemic, waarin je een virus moet verslaan dat de hele wereld overneemt.

Verder kun je natuurlijk altijd gaan voor een klein spel als Keer op Keer, Qwixx en Point Salad. Of je gaat voor een groter spel als Ticket to Ride Europa, Tiny Towns of Everdell. Genoeg keuze dus en altijd wel iets wat iedereen leuk kan vinden.

Ook is het mogelijk gewoon één spel aan te schaffen die je zelf toevoegt aan het pakket wat je bijvoorbeeld ergens anders hebt aangeschaft. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vooral contact met ons op via ons contactformulier onder aan deze pagina.Iets lekkers erbij?

Vind je het leuk om spellen te geven in je pakket, maar vind je wel dat er iets lekkers bij moet? Dan hebben wij iets leuks! Je kan er namelijk voor kiezen om de zachte speculaasbrokken van Drentse Brok toe te voegen aan je pakket. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor brokken in de smaken Origineel, De Luxe (met nootjes en rozijnen) of Speciaal (met witte chocola).

Vind je het leuker om de speculaas zelf af te bakken? Ook dat kan! Drentse Brok heeft een leuke kit samengesteld om de speculaas thuis af te bakken in de gewenste smaak.

 

Interesse?

Heb jij interesse in een (kerst)pakket (met of zonder iets lekkers) neem dan vooral contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij helpen je graag bij de keuze om een leuk en geschikt pakket samen te stellen.